L’Hoquei Olot perd el primer partit de la lliga davant el Taradell (1-2)

Un dia molt especial al Pavelló d’Esports d’Olot. Just abans de començar la primera jornada de lliga davant el Taradell aquest dissabte a la tarda, es va inaugurar la pista Josep Jou, el fundador del club, que va morir l’any passat. El primer partit de la història del club a OK Lliga Plata.


El partit va començar de cares per als olotins. Tomàs Marcè va obrir la llauna ben aviat amb un golàs, que una graderia plena va celebrar amb molta eufòria. L’Olot va disposar de més ocasions que no va saber materialitzar. Qui sí que va ser capaç d’anotar la diana va ser el Taradell, que va empatar el matx abans que acabés la primera meitat, de penal.

La represa va ser protagonitzada per una sèrie d’anades i vingudes dels dos conjunts. Quan faltaven menys de dos minuts per acabar el partit, però, el Taradell va ser capaç de col·locar la bola dins la porteria de Raurell en una jugada on la pilota va tocar el pal abans d’entrar. Uns instants després, l’Olot va provocar un penal i l’oportunitat de posar el 2-2, però Lluc Jiménez va fallar el llançament directe. L’Hoquei Olot, així, suma la primera derrota en el primer partit de lliga molt igualat al Pavelló.

x