Ainhoa Sol s’endú el Premi Eva Toldrà amb ‘Els set pecats capitals sobre rodes’

Nova edició d’uns Premis Eva Toldrà que han tornat a ser enguany una mostra del bon nivell amb el que pugen els estudiants d’art d’arreu del país.

Jaume Toldrà, promotor dels Premis Eva Toldrà: “Hi ha molt nivell. Cada any ens quedem sorpresos d’aquest aspecte”.


Enguany el jurat popular va entregar novament els premis en tres categories diferents i set alumnes van ser els qui van rebre el reconeixement dels experts. El Premi Escola d’Art d’Olot va ser per a Laura Castillo, pel seu treball que porta el títol ‘Els Beattles’. El Millor Llibre Il·lustrat en format paper va ser el de Clàudia Ferran. En la categoria general, hi va haver tres tercers premis. Un va ser per Celeste Cuevas, pel projecte ‘La Música’, l’altre per Gerard García, pel ‘Projecte 21’ i l’altre per Sònia Barbankova.

El segon premi en aquesta categoria general va ser per a Marina Camprubí, i la gran triomfadora d’aquesta edició va ser Ainhoa Sol, per un excel·lent treball titulat ‘Els set pecats capitals sobre rodes’.

És la desena edició d’uns premi que honoren la memòria de l’Eva Toldrà Fernández, que va cursar estudis d’Il·lustració a l’Escola d’Art i Superior de disseny d’Olot del 2008 al 2010. Malauradament, va morir l’11/11/2010 als 35 anys amb el Projecte final dels estudis inacabat i aquesta és una manera bon bonica de recordar-la.