El Planescadabra omple de màgia Les Planes en un cap de setmana que es tanca amb mil espectadors

Aquesta és una de les històries que grans i petits van poder presenciar i gaudir durant un cap de setmana màgic a Les Planes d’Hostoles. Mil persones van assistir a la primera edició del Planescadabra, un festival internacional dirigit per Nani Armengou, el “Mag Nani”.


Són imatges d’un dels espectacles gratuïts que es van dur a terme a la plaça Nova, amb Toni Cors, titulat Andrew i el bagul màgic, enmig d’un ambient proper i distès.

Toni Cors, mag: “Actuar en espais com aquests et permeten estar prop del públic i sentir-lo molt més”.

En el marc del festival, també es van celebrar dues gales: una Gran Gala Màgica Nacional i Internacional, amb Kenris Murat, Brando i Silvana, Enric Magoo, Mag Ramó i Raul Black, presentada pel Mag Nani, i una Gala Jove anomenada “Solidarmàgia”, amb Álvaro Cortés, Maga Game, Roger Sala, Maria Altés i el Mag Caru, que va ser-ne el presentador.

Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: “Estem molt contents. L’essència del festival era tornar una mica a la infància. Hi ha màgia de tots tipus i ha tingut molt bona acollida”.

El Festival Internacional de Màgia, nascut a la Garrotxa, ha destinat la recaptació de la gala jove a projectes sanitaris per a centres mèdics de República Dominicana, Haití o camps de refugiats saharauís, entre d’altres. Des de l’organització asseguren que ja preparen una segona edició per a l’any vinent.