La setena edició del Golden River Blues Festival deixa l’empremta del gènere a la plaça del Gambeto

Eduard del Valle, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Riudaura: Hem passat per un túnel d’un any i mig. Hem seguit programant i fent totes les festes amb tota la cautela. Per nosaltres, avui és una festa. No hem de donar cap tipus de separació de cadires. Que segueixi el rock & roll i el blues.


Música, una plaça del Gambeto plena i acció. El blues va ser el gènere musical protagonista aquest dissabte a Riudaura amb la setena edició del Golden River Festival, en homenatge al baixista Toni Gaspar, membre del grup The Rusties Blues Band,  víctima d’un càncer. L’actuació de Txus Blues & Cèsar Canut va obrir el festival al migdia. A la tarda, els amfitrions van presentar algunes novetats del seu proper àlbum, dedicat als tres reis nord-americans.

Eduard del Valle, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Riudaura: Qui no ha ballat mai un tema de blues. Dubto que hi hagi gent que no li agradi. El blues és un ritme que ve d’unes arrels d’esclaus, dels barris més caòtics d’Estats Units. No som impermeables a aquestes influències del rock i del blues.

Sweet Marta & The Blues Sharkers van tancar la jornada en un municipi que ha demostrat apostar de forma valenta per la cultura.