El camp del Morrot disposarà de dues càmeres habilitades per poder seguir els partits de base, amateurs i formatius

El camp del Morrot tindrà ben aviat dues càmeres d’intel·ligència artificial habilitades per seguir tots els partits de base, amateurs i formatius de la Unió Esportiva Olot, a través de la plataforma EsportPlus.tv. L’acord entre l’Olot i la Fundació UFEC fa visible l’aposta del club olotí per la digitalització de l’esport de la ciutat.

A la plataforma, ja fa més de set setmanes que s’estan emetent esdeveniments esportius de tot el territori català. El club ha assegurat que treballaran per habilitar un espai perquè familiars i coneguts puguin veure també els entrenaments.

Jordi Reyes, director de comunicació de la UE Olot: Tenim la sort de poder dir que tots els socis de l’Olot es podran connectar a la plataforma de forma totalment gratuïta.

Pere Vilà, director de la Fundació UFEC: Després d’un moment tan complicat com ha sigut el covid, la digitalització es presenta com una oportunitat per tots aquests clubs de base i, sobretot, el que caracteritza l’Olot, aquests clubs socials i amb vocació de sumar.