El Parc Nou i l’espai del volcà Montsacopa són les prioritats de l’Ajuntament d’Olot dins del projecte turístic comarcal per als fons Next Generation

Olot s’ha focalitzat en la línia d’impuls de la transició verda i sostenibilitat turística amb un conjunt de sol·licituds per als Fons Next Generation que, principalment, giren entorn la sostenibilitat i la millora dels espais verds i la mobilitat de la ciutat. La primera de les ajudes que s’ha demanat puja fins als 200.000 euros per a la restauració ambiental del Parc Nou.


Estanis Vayreda, Tinent d’alcalde d’Olot: “També s’ha sol•licitat una ajuda al voltant d’un milió d’euros per a la gestió i potenciació del volcà Montsacopa així com 200.000 euros per a impulsar noves infraestructures ciclistes, seguint la línia i objectius marcats del projecte participatiu Olot Pedala”.

D’altra banda, també s’han demanat 135.555,93 euros per a la millora dels camins de Batet de la Serra i per últim, també hi consten projectes de transició digital i turisme ambiental per valor de gairebé mig milió d’euros €.

Municipis com la Vall de Bianya aposten per les vies verdes i l’adequació d’espais turístics per crear nous atractius visitables, i poca poc anirem coneixent quines són les prioritats de cadascun dels pobles de la comarca dins d’aquest gran projecte comú.