L’equip de waterpolo del CN Olot vol mantenir-se a Primera Catalana “competint bé”

Al juny, l’equip de waterpolo del Club Natació Olot va aconseguir l’esperat ascens a Primera Catalana. I ara que el club ja es troba jugant a aquesta categoria, l’equip s’ha marcat uns objectius clars: la permanència “competint bé”.


Jan Ibern, entrenador del CN Olot: El fet d’aconseguir objectius més ambiciosos o no és una cosa que es va fent durant tota la temporada, però, evidentment, el primer objectiu i el més clar és mantenir-se a la categoria i competir bé amb tots els equips que ens toquen.

L’Olot no ha començat la lliga de la millor manera. Primer partit a casa i primera derrota davant el Montjuïc B. Un equip lleugerament diferent al que va assolir l’ascens durant el curs passat. La baixa de Biel Segura és la més destacada, tot i que el conjunt també s’ha reforçat amb la incorporació de Nil Franc, de Figueres, i Simón Fusté, del Poblenou.

Jan Ibern, entrenador del CN Olot: Vam perdre en Biel Segura, un jugador molt important per nosaltres. Estic molt content amb l’equip que tinc. Ells s’han guanyat estar aquí. Tinc confiança cega amb ells i tirarem endavant això sense cap tipus de problema.

L’equip intentarà buscar la primera victòria a la piscina del CN Sant Feliu B durant la propera jornada.