Torna el Garrotxa Emprèn del 25 al 29 d’octubre amb una dotzena d’activitats i una convidada de luxe

El Garrotxa Emprèn torna aquesta edició en format presencial del dilluns 25 al dijous 29 d’octubre per donar visibilitat a l’empresa i l’emprenedoria de la comarca. Arriba amb una dotzena d’activitats, com ara, formacions, xerrades i tallers per a joves. També s’ha tornat a programar un espai dedicat a la Responsabilitat Social Empresarial i se celebraran activitats pensades pels joves.


Gemma Canalias, regidora d’Empresa de l’Ajuntament d’Olot: Una de les activitats que fem pels centres educatius és Imagine, amb en Xevi Verdaguer, el creador del centre a Silicon Valley. Es donen uns reptes als joves i en un temps limitat els han de solventar.

A més, es comptarà amb integrants de la cooperativa Artiga, que explicaran la seva iniciativa. Per acabar, la Sala El Torín serà l’escenari el darrer dia de la cloenda oficial del Garrotxa Emprèn i on es farà un especial lliurament de premis als guanyadors de la 8a edició dels Premis 100% Emprenedors. La gala comptarà amb la participació d’Anna Navarro Schlegel, una de les empresàries més influents del món.

Gemma Canalias, regidora d’Empresa de l’Ajuntament d’Olot: L’Anna seguríssim que ens podrà donar aquelles quatre tècniques, experiències i tot el que han de tenir en compte tots els emprenadors per crear, mantenir i fer créixer tots aquests negocis.

La passada edició es va adaptar a la pandèmia i les activitats es van estendre durant tot l’any.