Un conductor es precipita dins del fossat d’un solar a Olot amb el seu vehicle sense patir danys personals

Aquest que veuen a la imatge és el moment que una grua retira aquest vehicle de color vermell de dins d’aquest solar, situat al carrer Closells d’Olot. Es tracta d’un terreny que està en desús després que, ja fa uns mesos, s’enderroqués l’edifici que hi havia. La única protecció que l’envolta és una barana metàl·lica amb una malla.


Per causes que no han pogut ser concretades per la Policia Municipal d’Olot, el conductor del cotxe es va precipitar de matinada al seu interior. No només va passar per sobre la vorera sinó que es va endur per davant la tanca protectora i es va precipitar des d’una alçada de gairebé dos metres.
No tenim constància que el conductor hagi patit cap dany personal. La Policia Municipal d’Olot ha hagut de tallar el trànsit durant una estona per poder treure el vehicle.

x