El Festival Elmini d’Olot celebrarà la seva desena edició del 3 al 8 de desembre

Després de cancel·lar el festival en fins a dos ocasions, el Festival Elmini d’Olot celebrarà la seva desena edició del 3 al 8 de desembre. Segons l’Associació Cultural La Química, el festival dóna especial èmfasi a la música independent, alternativa i emergent.


Marc Busquets, representant de l’Associació Cultural La Química: Nosaltres som una entitat que ho fet tot durant la nostra estona lliure. Va ser mol dur haver de suspendre-ho la primera vegada. 

Alba Agustí, representant de l’Associació Cultural La Química: Aquest moment d’incertesa que hem viscut ha significat treballar molt i treballar sobre la marxa.

Enguany, la majoria de les actuacions tindran lloc a la Sala El Torín. El festival s’estrenarà amb els concerts dels artistes internacionals Adams Giles i Steve Smyth en una nit de rock i blues. També passaran per l’edició artistes com Kàfkia, St Woods i Joan Colomo i bandes com The Tiki Phantoms i BigBlack Rhino. Els coneguts ‘Concerts d’estar per casa’ es faran a l’Orfeó Popular i començaran amb els concerts d’Èric Fuentes i Jordi Serradell. També hi actuaran Clara Andrés, Roger Usart, Alba Carmona i el grup Massa.

Marc Busquets, representant de l’Associació Cultural La Química: Acabarem el dimecres amb una col·laboració que fa temps que fem amb Olot Cultura: la Clara Poch i en Marçal Calvet. Una parella que havien estat treballant amb circs i ara fan concerts. Està molt bé.

Les entrades s’han posat a la venda aquest dimarts al migdia al lloc web elmini.net.

x