Guilligan Dionisio i Pol Toro representen una intensa ‘Aventura’ dissabte a l’Orfeó Popular Olotí

Pol Toro, actor: És un text que vaig fer a classe i em va encantar quan el vaig llegir. Amb en Rafa sempre hem fet coses junts. Els dos som actors. La vam intentar tirar endavant una vegada, no va sorgir, i ara sí.


L’Orfeó Popular Olotí tornarà la cultura als seus escenaris amb l’obra ‘Aventura’, protagonitzada per dos dels actors més joves de l’entitat. Guilligan Dionisio i Pol Toro seran els encarregats de representar un dels textos de Neil LaBute, dramaturg nord-americà. La història arrenca a partir d’una persona que li recrimina a la seva exparella una fotografia que ha trobat del passat. Després de trencar una relació d’anys, un d’ells vol tancar les ferides del passat, mentre l’altre les continua ignorant.

Guilligan Dionisio, actor: Nosaltres estem molt agraïts. És molt complicat portar una funció. Ha anat tot rodadíssim. Per això estem contents, a part de per tornar a reobrir la cultura d’aquesta manera, que poguéssim fer-ho tant fàcil.

Els actors també han animat a la població jove a assistir a l’espectacle. Una funció que tindrà lloc dissabte a les 20 h.