Junts per Riudaura lamenta que el municipi sigui “un dels qui té la inversió per habitant més baixa de Catalunya”

El centre cívic i la depuradora són els dos equipaments que Riudaura necessita amb més urgència. En aquestes prioritats hi coincideix pràcticament tothom al poble, i Govern i oposició hi estan d’acord. Junts per Riudaura, de fet, portava les dues actuacions, al programa electoral, igual que l’actual equip de Govern. Ara, celebren que es vegi la llum al final del túnel en aquests equipaments.


D’igual manera, l’oposició es mostra satisfeta del fet que durant el segon any de mandat s’hagi complert una de les seves peticions després del primer any: que millorés la comunicació amb els regidors de Riudaura Plural, que es creessin comissions informatives i que se’ls tingués més en compte.

Eduard Catalina, regidor Junts per Riudaura: “En això hem millorat molt. Estem satisfets del canvi de tendència en aquest aspecte. La llàstima és que s’hagi tardat tant, però hem de dir que s’ha millorat molt”. 

D’altra banda, Junts lamenta que el municipi és un dels que té una de les inversions per habitant més baixes de Catalunya, un factor que repercuteix de manera negativa, asseguren, en els veïns i veïnes i la seva qualitat de vida”.

Miquel Puig, regidor Junts per Riudaura: “Des de Junts estarem atents al control de totes les inversions i al compliment de terminis en el cas de la reforma del centre cívic prevista”.

El grup ha reivindicat, a més, unes ordenances fiscals més justes i equitatives, adequades al perfil dels veïns i a les seves necessitats, i proposa analitzar el cost real dels serveis  finançats amb taxes, per poder aplicar tarifes justes i no obtenir rendiments per sobre del cost real.