L’Ajuntament d’Olot inverteix 51.000 € més per millorar calçades, ferms i voreres de la ciutat

L’Ajuntament d’Olot ha aprovat a la Junta de Govern Local la segona fase del Pla d’Asfalts amb la finalitat de millorar i renovar calçades, ferms i voreres de la ciutat per valor de 51.000 €. En aquesta nova fase, el consistori estima que s’actuiï a un total de nou sectors de la ciutat durant els mesos vinents.


Concretament, el Pla d’Obres preveu la millora de carrers com el Gòdua i la plaça Rosella, el carrer Bernat Vilar, Barretina, Cadaqués i Esparg. També contempla el rebaix del pas de vianants i millores de voreres com l’encreuament del carrer Macarnau i Masmitjà.

Aniol Sellabona, regidor de Serveis Urbans de l’Aj. Olot: Nosaltres el que fem és anar revisant. Estar atents a les necessitats de la ciutat. Fem un llistat d’actuacions de millora i a partir d’aquí intentem arribar a tots els barris. Sabem que hi ha carrers o actuacions que són més urgents i, per tant, sempre les intentem prioritzar.

La primera fase del pla, que va preveure una trentena d’actuacions de conservació i millora de la infraestructura viària, es va posar en marxa a principis de setembre. Durant aquest any, ja s’han destinat gairebé 300.000 € a actuacions de millora als diferents barris de la ciutat.