Els gorgs del Molí d’en Solà de la Vall de Bianya han rebut 4.200 visitants en només dos mesos aquest estiu

A la Vall de Bianya són molt de reunir-se. La pandèmia, però, ha frenat l’activitat social i cultural en un municipi descentralitzat on les vivendes solen estar molt separades entre sí i els veïns aprofiten, doncs, els actes populars per socialitzar i posar-se al dia.


Poc a poc, a Bianya es va recuperant certa normalitat i esperen que els àpats populars, les activitats esportives i els esdeveniments culturals s’organitzin novament en els propers mesos.

Santi Reixach, alcalde de la Vall de Bianya: “És mot important recuperar-ho tot. La Romànic Extrem ja està fent els primers passos per al retorn i hem de prioritzar esdeveniments com la Fira del Farro, entre d’altres”.

En matèria d’inversions, Santi Reixach assegura que està en marxa novament tot el pla urbanístic per millorar la il·luminació en zones que necessiten una actuació des de fa anys.

I en matèria turística, l’alcalde fa balanç de l’estiu i es mostra content de les mesures preses en matèria de control d’accés. Gràcies a la tasca dels informadors i a tota la infraestructura inatl·lada a l’accés a la zona dels gorgs del Molí d’en Solà, des de Bianya han pogut conèixer dades tant importants com el nombre de persones que hi han accedit. Ni més ni menys que 4.200 persones en només dos mesos.