El teatre social torna a Sant Miquel de la mà de la 3a edició del Festival Entranyes

El Festival Entranyes arriba aquest cap de setmana a la seva tercera edició. Un esdeveniment de teatre social amb diferents propostes que aquest curs estaran connectades per uns conceptes concrets: el refugi, l’emigració, l’exili i els moviments humans que actualment hi ha al planeta. El festival pretén que la població s’impliqui amb la problemàtica i, per descomptat, remoure les entranyes.

Laia Canosa, responsable de la programació: Volem aglutinar una sèrie de propostes escèniques que parlin de coses que estan passant avui en dia. Volem remoure l’ambient i l’aire, no només les entranyes, que també.

Les activitats s’ubicaran a l’espai Bufadors i a la plaça de Sant Miquel. Divendres i dissabte es podran presenciar diverses obres, com ara ‘Khaled’, ‘Kujira’, ‘Parad de paradme’, ‘Amb P de Pallasso’ i ‘Huellas y sombras’. L’Associació de Veïns del Barri també ha volgut destacar la importància de descentralitzar la cultura.

Juan Correa, membre de l’Associació de Veïns: Yo creo que lo importante que sea en Sant Miguel y marque como un barrio de immigración històricamente es capaz de darle consistencia al festival.

El festival es tancarà diumenge amb l’activitat ‘Recordando a Federico García Lorca’. L’esdeveniment es tracta d’una de les actuacions que s’organitzen des del Consell de Barri de Sant Miquel i les Tries en el marc del Pla Integral d’Accions de Millora.