Laura Hernández, satisfeta de la temporada i ambiciosa de cara el futur, amb el mundial de relleus del 2022

Laura Hernández és una de les millors atletes garrotxines del moment. Després de l’etapa a Ohio, als Estats Units, on va fer-hi carrera universitària a més de practicar atletisme, i superada l’etapa més dura de lesions, es mostra satisfeta de la temporada realitzada, en la qual destaca les millors marques aconseguides en les proves de velocitat i la victòria a la Copa d’Espanya per clubs, Lliga Iberdrola, amb el Futbol Club Barcelona, disputat a La Nucía. Allà, el conjunt català va aconseguir la victòria grupal i el relleu on corria l’olotina es va imposar amb  rècord dels campionats als 4×400 llisos, amb Stephanie Saavedra, Bárbara Camblor i Auri Lorena Bokesa, superant als sempre potent València i al Playas de Castellón.

Laura Hernández, atleta FC Barcelona: La veritat és que no he pogut completar tota la temporada, ja que a l’hivern, la pisat coberta, no la vaig poder fer. Però amb l’aire lliure que he competit he donat el 100% i he fet les millors marques de tota la vida i estic contenta d’haver-ho aconseguit.

L’atleta olotina ha recuperat la motivació per l’atletisme i es mostra entusiasmada de cares a la temporada que ve, amb dos mundials a la vista.

Laura Hernández, atleta FC Barcelona: El meu gran objectiu és el mundial de relleus de l’any que ve i els mundials d’Oregon, a nivell general.

I com a qualsevol esportista, el somni olímpic sempre hi és present. Laura Hernández sap que no ho té fàcil, que ha d’anar a poc a poc i que les lesions l’han de respectar, entre molts altres condicionants. Ella treballa, però, perquè el somni olímpic de Paris 2024 pugui ser possible.

Laura Hernández, atleta FC Barcelona: No et diré que no. És el somni de qualsevol atleta, si no entrenaríem el dia a dia i em sacrificaria. Però poc a poc, pas a  pas. I a veure què tal aquesta temporada 2022 i ja veurem per on vaig.

x