Prop de 620 atletes participaran en una Trepitja Garrotxa gairebé prepandèmica

Al voltant de 620 atletes. Aquesta és la participació prevista per la 7a edició de la Trepitja Garrotxa. L’única trail solidària a l’Alta Garrotxa organitzada pel Centre Excursionista d’Olot tindrà lloc dissabte i diumenge. Com sempre, els participants sortiran des d’Oix. Però com serà la prova aquest any?

Moi Xarles, Centre Excursionista d’Olot: Serà força normal. Els recorreguts són els mateixos. Tenim unes exigències que en altres anys no teníem, però no serà molt diferent. Les restriccions ens permeten estar en una normalitat coherent. Serà una festa igual que els altres anys.

Com sempre, la cursa oferirà l’ultra de 84 km, la trail de 53 km i les dues opcions de muntanya, la de 23 km i la de 13 km. Víctor del Águila i Ester Franch són els vigents campions de l’ultra. Pel que fa al trail, Pau Capell i Aina Cusí van aconseguir la victòria fa dos anys. Capell acaba de sortir d’una lesió i no participarà en la prova. Qui sí ho faran seran els corredors Aleix Domènech i Adrià Matas.

Moi Xarles, Centre Excursionista d’Olot: Els recorreguts seran els mateixos que els altres anys. Hi ha hagut una petita variació a l’ultra de 84 i a la trail de 53. En lloc de pujar a Puig Jou es puja al Talló. Són muntanyes paral·leles. La distància és pràcticament la mateixa i el desnivell és el mateix.

La prova destina tot el fons recollit per a la investigació contra el càncer infantil.