Sant Esteve d’en Bas recuperarà la barreja de tradició entre el Halloween i la Castanyada amb ‘La Nit de la Por’

Les Mum’s d’en Bas van intentar l’any passat fer una versió adaptada de la Nit de la Por passant per tots els pobles amb el trenet, però dos dies abans de celebrar-la, el Procicat ho va impedir. Dissabte torna amb més ganes que mai una activitat que barreja la tradició entre el Halloween i la Castanyada.

Rosa Maria Sinyol, presidenta de les Mum’s d’en Bas: Són diferents proves que han de passar els nens per superar les pors. Aquest any representa que les bruixes guia ens hem passat tot el confinament a Hogwards amb en Harry Potter. Els nens que vinguin hauran de passar les proves per arribar a ser uns bons mags.

Fins ara ja s’han venut unes 500 entrades per a 300 nens i 200 pares. Aquests participants podran escollir entre dues franges horàries. La primera començarà a les 17.30 h i està adreçada a famílies amb nens més petits. L’altra sessió és a les 19.30 h.

Rosa Maria Sinyol, presidenta de les Mum‘s d’en Bas: Fa dos anys ja vam començar al carrer del Cangueli, un carrer més adreçat per a nens de 10 o 12 anys. Per això s’han fet dues franges. El carrer del Cangueli només estar a la segona franja. No anem a què els nens tinguin por, és una cosa molt màgica.

Una 6a edició que, de ben segur, es gaudirà de valent.