Adaptar-se al partit i ser competitius: les claus de la UE Olot per superar la Grama

La Unió Esportiva Olot vol seguir sumant segones parts com la del partit en la darrera jornada de lliga davant el San Cristóbal i deixar enrere les males sensacions dels primers 45 minuts. Per fer-ho, aquest cap de setmana visiten a la Grama, un equip nou pels olotins i que ha començat molt bé la lliga: estan a la part mitja alta de la taula i han guanyat tots els partits jugant com a local.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Un partit molt difícils ja es veu com la Grama està traient bons resultats. A tots els partits ha pogut guanyar, concedeix poc, competeix bé durant els 90 minuts, és un equip que se sent còmode sense pilota, arriben amb molta gent a l’àrea en atac… i bé, haurem d’estar atents. No ens trobarem amb un sol guió, ens haurem d’adaptar al que ens trobem i sobretot ser competitius.

Un Olot que afronta el duel amb les baixes ja sabudes d’Oriol Ayala i Carles Mas, però amb una variant més possible, extreta del darrer partit. La polivalència de Blázquez i Bigas a les posicions de defensa. Blázquez de central és clarament una opció per Carbó.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Va demostra-ho l’altre dia, fent 45 minuts molt bons, amb pilota i sense, mostrant solvència. I el recurs de Blázaquez es suma al recurs de Bigas i bé, aquestes solucions t’ajuden a pensar el que et doni l’equip. Bigas et dona contundència i Blázquez et dona joc i segons el partit, hem d’anar jugant amb això, mentre tinguem a Ayala i Mas de baixa.

Grama i Unió Esportiva Olot es veuran les cares aquest diumenge a partir de tres quarts d’onze del migdia.