En llibertat amb càrrecs dos lladres per haver robat mobles i quadres valorats en 200.000 euros a Olot

Els Mossos d’Esquadra d’Olot van detenir aquest dilluns un home i una dona de 27 i 51 anys, veïns de Castellfollit de la Roca, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força, incendi i danys a una casa de la capital de la Garrotxa. Es tracta d’una investigació oberta el 28 de setembre, després que es produís un robatori amb força a l’interior d’una casa. Segons informa Mossos, els lladres van sostreure mobles i quadres valorats en 200.000 euros i abans de fugir van provocar un incendi per dificultar als agents la seva identificació. Tot apunta que el foc s’hauria produït en tres punts diferents mitjançant un producte accelerant, deixant en evidència la intencionalitat de l’acte. L’incendi s’hauria extingit per la manca d’oxigen, a l’haver-hi finestres i portes tancades. Els detinguts tenien nombrosos antecedents previs a aquests fets i van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, del qual en van sortir en llibertat amb càrrecs.