La Garrotxa viurà la Setmana de l’Energia amb formacions i tallers

Durant tota la setmana  vinent, les escoles dels setze municipis de la comarca adherits al programa Garrotxa Domus tindran l’opció de participar en un taller sobre eficiència energètica i energies renovables a través del qual els i les alumnes podran descobrir les diverses energies existents, diferenciant les renovables i les no renovables, amb l’objectiu de fomentar l’ús de les energies verdes.


Eduard Victòria, Garrotxa Domus: “La formació va dirigida a alumnes de 5è i 6è, és a dir, de 10 a 12 anys, perquè aprenguin les diferències entre una energia i una altra, i com estalviar-ne”.

GarrotxaDomus tornarà a ser present al carrer amb un punt informatiu el dissabte 30 d’octubre, de 9 a 14 h, al Firal Petit d’Olot. Tothom que ho desitgi podrà informar-se sobre el programa i els serveis gratuïts que s’ofereix en matèria de suport i d’acompanyament per la rehabilitació així com la incorporació de mesures d’estalvi i d’eficiència energètica dels habitatges.

A part, també s’ha previst mostrar de forma pràctica les possibles solucions energètiques per a la reforma de les llars i els tècnics membres del projecte resoldran dubtes sobre subvencions, ajudes i bonificacions actuals. Paral·lelament, es duran a terme tres tallers d’eficiència energètica i energies renovables a càrrec d’Innova Didactic i Robolot.

Maquetes sobre llum solar a la llar, muntar una placa solar o aprendre a controlar l’energia a casa són alguns tallers en els quals es podrà participar de forma gratuïta.