L’Alta Garrotxa acollirà l’estrena de la secció d’arqueologia del PEHOC

El País d’Art i Història Transfronterer Les Valls Catalanes, amb la col·laboració del PEHOC, la Universitat Autònoma de Barcelona i el Consorci de l’Alta Garrotxa han organitzat per aquest cap de setmana un matí arqueològic a Sadernes.


L’activitat, que serà gratuïta, es durà a terme a partir de les 11.00 a la rectoria de Sales de Llierca, servirà per presentar la secció d’arqueologia del Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca en un lloc idoni, i és que dins l’àmbit de l’Espai Natural Protegit de l’Alta Garrotxa hi ha un important patrimoni arqueològic ben documentat i inventariat, però poc conegut, així com diversos jaciments arqueològics.

Sandra Picart, País d’Art i Història Transfronterer Les Valls Catalanes: “Dins del País d’Art i Història s’hi han afegit diferents pobles de l’Alta Garrotxa. Hi ha diversos jaciments amb resultats interessants”.

La jornada d’aquest dissabte també comptarà amb una conferència titulada ‘La vida durant la Prehistòria a l’Alta Garrotxa’, a càrrec de Maria Saña, arqueòloga prehistoriadora a la universitat Autònoma de Barcelona. Durant la ponència es tractaran els resultats obtinguts a través dels treballs arqueològics desenvolupats fins a l’actualitat.