L’Hoquei Olot s’estrena a domicili a l’OK Lliga Plata i busca la primera victòria

Després de l’estrena a casa de l’Hoquei Olot a l’OK lliga Plata, els de Jordi Garcia debutaran aquest dissabte a fora de casa. Ho faran davant el Maçanet, que ve de perdre a la pista del Vilafranca a la primera jornada del campionat. El mateix tècnic de l’Olot va assegurar després del partit contra el Taradell, que jugant com va jugar l’equip en el primer partit, arribaran victòries.

Jordi Garcia, entrenador Hoquei Olot: L’únic que demano és que treballem com estem treballant com fins ara, perquè segur que arribaran les alegries i acabarem guanyant molts partits.

Dels aspectes a millorar, Garcia destaca el fet de saber afrontar cada moment del partit, per evitar gols als últims instants dels duels, com va passar contra el Taradell, a banda d’entendre els partits d’aquesta categoria.

Jordi Garcia, entrenador Hoquei Olot: Al final és assentar-se als partits de la categoria, com a equip nou que soc. I hem de saber gestionar bé aquests moments puntuals. Si falta poc per acabar el partit, acabar menys ràpid les jugades, evitar errors… perquè realment això penalitza a aquesta categoria. És el que podem millorar de cares a altres partits.

El partit es jugarà a partir de les vuit del vespre.