Segona derrota de l’Hoquei Olot a OK Lliga Plata davant el Shum Maçanet (7-2)

El Club Hoquei Olot va sortir golejat aquest dissabte a la tarda de la pista del Shum Maçanet en el segon partit dels de Jordi Garcia a OK Lliga Plata. El partit no va començar gaire bé pels interessos dels visitants. Oriol Garcia va estrenar el marcador al minut 3. Uns minuts després, dues dianes més de Garcia van posar el 3-0 al marcador. El partit se’n va anar al descans amb aquest marcador.

A la segona meitat es van viure molts gols. L’Olot no tenia la capacitat de finalitzar i ho va pagar molt car. Oriol Garcia, de nou, va anotar la quarta diana i Roger Presas va posar el 5-0 a l’electrònic. Per sort, Sacrest va fer el gol de l’honor per als olotins. Uns minuts més tard, el jove de 15 anys Adam Gussinyer recuperava l’esfèrica i l’enviava per Marc Prat, que va anotar el segon de l’Olot. Quedava poc temps, però l’esperança hi era. En tot cas, dues dianes més del Shum Maçanet van posar el 7-2 definitiu el marcador i van certificar la segona desfeta de l’Hoquei Olot a OK Lliga Plata.

x