680 persones no es perden la 6a Nit de la Por de Sant Esteve d’en Bas

Nens. Nenes. Disfresses. I cap al trenet. Sant Esteve d’en Bas va viure dissabte a la tarda la 6a edició de la Nit de la Por. Una barreja de tradició entre el Halloween i la castanyada que els menuts van gaudir de valent i que feia dos anys que no se celebrava al poble. Una nota molt positiva va ser la participació. Fa dos anys, 502 persones. Enguany, un total de 680.


Rosa Sinyol, presidenta de les Mum’s: Quan la vam començar a organitzar, encara estàvem amb les restriccions. La setmana passada les van treure i això ha fet que gent que s’havia quedat sense entrada ha pogut venir.

Els participants van poder escollir entre dues franges horàries. La primera, adreçada a mainada petita. La segona, a nens i nenes més grans. I els carrers, especialment decorats per l’ocasió amb carabasses, teranyines i altres elements.

Rosa Sinyol, presidenta de les Mum’s: Nosaltres sempre posem la Maria Castanyera, perquè volem reivindicar la nostra cultura. Els nens volen els caramels i no podem anar en contra dels nens.

Les Mum’s va voler mostrar la seva satisfacció per la ràpida evolució que ha tingut l’esdeveniment al poble. Una activitat que ha anat creixent octubre darrere octubre.