La Fundació Grama passa per sobre de l’Olot en un partit dominat pels locals (3-1)

La Unió Esportiva Olot no ha sigut capaç de puntuar aquest migdia al camp de la Fundació Grama, que ha superat els olotins per 3-1.


Els locals arribaven per sota de l’Olot a la classificació, però aquest diumenge ha demostrat ser un equip a tenir molt en compte a la competició. De fet, el matx ha començat molt bé per al Grama, que al minut 6 ha provocat un penal. La pena màxima l’ha transformat Fran. Abans d’arribar al descans, els amfitrions han disposat d’una doble ocasió amb dos pals durant la mateixa jugada.

A la represa l’Olot ha intentat reaccionar, però el segon gol de la Grama ha evitat cap reacció. Fran ha col·locat el 2-0 al minut 56 i Montalbán, cinc minuts després, ha marcat el tercer. Al minut 84, una passada en profunditat d’Èric Vilanova ha donat a Kilian el 3-1. L’àrbitre no ha donat temps per més i l’Olot ha sumat una derrota en una jornada en què no ha pogut oferir la seva millor versió.