L’OMAC captiva un Teatre Principal gairebé ple amb un concert trencador i singular

Poemes d’autors contemporanis musicats per una orquestra molt gran i única al món, amb instruments tradicionals, de coble, molta corda, percussió… La cantant menorquina Anna Ferrer és la que posa la veu a aquest projecte.


El teatre principal d’Olot podia comptar amb un aforament del 100% i va fer goig per veure per primera vegada una orquestra singular amb una trentena de músics al damunt de l’escenari.

Dani López, director OMAC: “Havíem d’estrenar la tardor del 2020, però el muntatge és molt complex, amb molta gent, i vam decidir esperar. És una orquestra amb una gran riquesa instrumental i el projecte és engrescador i únic”.

Trencadís consta de dotze poemes musicats de poetes i poetesses d’arreu dels Països Catalans com Josep Pedrals, Clara Fiol, Anna Gual, Rosa Vilanova, Enric Casasses, Sònia Moya i Juana Dolores Romero.

El concert explora formes musicals ancestrals de transmissió oral i les transforma aprofitant la versatilitat tímbrica sense precedents de l’OMAC.