Marc Ollé (9h 34′) i Roser Español (12h 17′), els protagonistes de la 7a Trepitja Garrotxa

Albert Riurola, president del CEO: La inscripció ha estat fantàstica. Entre avui i demà, estem parlant de 600 persones. Estem molt contents.

Així de satisfet es mostrava el president del Centre Excursionista d’Olot, Albert Rubirola. I no era per menys. Prop de 600 persones van participar aquest cap de setmana a la 7a edició de la Trepitja Garrotxa. Dissabte feia ben poquet que havia sortit el sol quan a les 8 del matí es va donar el tret de sortida a la Ultra de 84 quilòmetres i a la Trail de 54 quilòmetres.

Roser Español, guanyadora de la Ultra: No he participat mai a l’Ultra Garrotxa. Crec que és una zona molt diferent a l’Alta Muntanya que estic acostumada. Serà una cursa molt corredora.

Marc Ollé, amb un temps de 9 hores i 34 minuts, i Roser Español, amb 12 hores i 17 minuts, van ser els protagonistes de l’Ultra. Pel que fa a la Trail, el millor temps se’l va endur Ignasi Riuró, amb 5 hores i 29 minuts, i en la categoria femenina, el va fer Emma Fàbrega, amb 7 hores i 49 minuts. Diumenge va ser el torn de la cursa de 23 quilòmetres, que es van emportar Aleix Domènech, amb 1 hora i 56 minuts, i Paula Fabregat, amb 2 hores i 32 minuts. També va ser el dia de la prova de 13 quilòmetres. Miquel Cruz, amb 1 hora i 4 minuts, i Cristina Solé, amb 1 hora i 18 minuts, van ser els guanyadors.

Ramon Regí, delegat de la Federació Catalana d’Excursionisme: Nosaltres donem suport a aquestes curses, perquè porten molta gent a muntanya. Això és molt interessant.

L’Ultra de 64 quilòmetres era puntuable pel Campionat de Catalunya en una prova totalment solidària. Tots els beneficis van anar a parar a la Fundació Albert Bosch, que treballa en la recerca de solucions mèdiques per a malalties infantils.