Mor un veí de Sant Feliu de Pallerols mentre treballava en una empresa de Sant Aniol de Finestres

Un home de 51 anys i veí de Sant Feliu de Pallerols ha mort en un accident laboral aquesta matinada a Sant Aniol de Finestres mentre treballava a la planta de l’empresa Aigua de Sant Aniol.

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de La Garrotxa han rebut l’avís per adreçar-se a l’empresa situada a la zona de La Telleda, ja que un treballador havia patit un greu accident. L’avís s’ha produït a dos quarts d’una de la nit quan un treballador ha quedat mortalment atrapat entre els ferros d’una una màquina.

Al lloc dels fets s’hi han traslladat diverses patrulles de la Unitat de Seguretat Ciutadana  i d’Investigació de la comissaria d’Olot, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat  i del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot i del Departament d’Empresa i Treball d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Olot Televisió s’ha posat en contacte amb l’empresa Aigua de Sant Aniol els quals han explicat que “lamenten profundament l’accident laboral d’aquesta matinada” i han expressat “el condol de la direcció i de tot l’equip humà tant d’Aigua de Sant Aniol com de tot el grup Bassols als familiars i amics del nostre company”.