Quatre dies d’obres d’asfaltatge a Olot, entre el Passeig de Barcelona i l’Avinguda Santa Coloma

Aquest dimarts han començat les obres d’asfaltatge a un dels carrils del Passeig de Barcelona. Es tracta del carril de sortida de la ciutat, direcció Les Preses, fins al carrer Pere Bretxa. Això ha suposat que els vehicles hagin set desviats cap a altres carrers del centre de la ciutat.


A l’alçada de l’Escola Pia, podien girar a mà dreta direcció el Carrer Verge de Fàtima, o bé passar pel Carrer Bisbe Vilanova, a l’alçada de la Plaça Clarà. Avui els vehicles provinents de l’Avinguda Santa Coloma direcció al centre d’Olot podien passar amb normalitat pel Passeig de Barcelona.

Aquest dimecres, 27 d’octubre, les obres afectaran la circulació a la zona del Pont del Ferro, entre el Passeig de Barcelona i el carrer Pere Bretxa fins a la plaça Illa de Pasqua. Dijous, 28 d’octubre, s’arranjarà l’asfalt de l’Avinguda Santa Coloma al carril de circulació i la zona d’estacionaments direcció Les Preses. I el dia 29, divendres, es farà el mateix que el 28 però en sentit Olot, i es donarà pas alternatiu. Les obres de millora van a càrrec de la Generalitat de Catalunya

x