Actualitzat una temporada més, l’acord entre UE Olot i FC Barcelona

La Unió Esportiva Olot  ha actualitzat, un any més, el conveni que manté des de fa algunes temporades amb el Futbol Club Barcelona.  Pel socis de l’Olot el conveni inclou descomptes per anar al museu, la pista de gel i a veure partits de les diverses seccions del Barça, tret del primer equip de futbol i de bàsquet. L’acord inclou sessions formatives per tècnics de l‘Olot. El Barça, té preferència per captar jugadors de l’entitat olotina. Així com el fet que els blaugranes puguin cedir jugadors del club al primer equip de la Unió esportiva Olot, tot i que amb la pèrdua de categories de l’Olot és més complicat actualment. Així ho valoraven el president, Joan Agustí, i el director esportiu, Sergi Raset.

Joan Agustí, president UE Olot: Aquest té més mèrit que els altres perquè nosaltres estem a 3a i no a 2a B. Això vol dir que el Barça confia en el projecte de l’Olot, que és molt diferent al que tenen la majoria de clubs catalans.

Sergi Raset, director esportiu UE Olot: El conveni implica que el Barça té preferència per alguns jugadors del futbol base que els hi pugui interessar a canvi d’una compensació econòmica. Pel que fa al primer equip, altres anys hem tingut jugadors del Barça aquí, però ara sí que és difícil, amb la pèrdua de categoria, i hauria de ser que el jugador no tingui lloc al Barça i vulgui a venir. Però és bo que seguim mantenint aquesta col·laboració amb el FC Barcelona.

 

Foto: @UEO1921