L’Ajuntament d’Olot aprova el projecte d’un parc d’esbarjo per a gossos

Aniol Sellabona, regidor Serveis Urbans Aj.Olot: “És un compromís que teníem, una zona d’esbarjo per a gossos. No te res a veure amb un pipican, on només hi poden anar a fer les seves necessitats. Parlem d’una zona de jocs, una zona perquè els propietaris dels gossos puguin portar-los allà i un cop a dins els puguin deixar córrer, socialitzar amb els altres animals, etc.”


Fa pocs dies que l’Ajuntament d’Olot va aprovar a la Junta de Govern Local el projecte d’un parc d’esbarjo per a gossos, una demanda d’alguns col·lectius i veïns al 2019.  Ara, aquest projecte sembla més a prop i estaria a l’espera del finançament per tal de començar les obres.

Pel que fa a l’estructura del parc, estaria situat a aquest prat que veuen a les imatges, entre el pont de Folch i Torres d’Olot i l’aparcament, molt a prop de l’estació d’autobusos. La zona tindria uns 1.000 metres quadrats aproximadament.

Aniol Sellabona, regidor Serveis Urbans Aj.Olot: “Ens hem d’imaginar un espai tancat, amb una entrada de seguretat que ens permet que cap animal pugui sortir disparat. Estaria també equipat amb un sorral, un punt d’aigua, il·luminació i uns bancs perquè els propietaris puguin trobar-se amb altre gent i conversar tranquil·lament.”

Fins al moment, la ciutat no ha comptat mai amb una zona per a l’esbarjo dels gossos d’aquestes característiques.

 

x