Nissan Iberia reconeix Olot Motor com un dels millors concessionaris d’Espanya

Imatges de celebració. Nissan Iberia va reconèixer aquest dimarts Olot Motor com un dels millors concessionaris d’Espanya en una jornada molt especial. Enguany, a causa de la pandèmia, Japó va delegar aquest reconeixement anual a cada país i, per tant, es tracta d’un guardó reconegut per Nissan Iberia, però amb els mateixos criteris d’adjudicació de cada any.


Jordi Teixidor, gerent Olot Motor: Feliz de este año. Ha sido un año muy difícil. Estamos en renovación de la marca, el año que viene será el año Nissan. Tendremos muchos productos nuevos y tecnología nueva. Estamos esperanzados. Mucha esperanza del futuro.

El conseller director general de Nissan Iberia, Bruno Mattucci, va qualificar el concessionari com una “història d’èxit” i va voler destacar la nova estratègia de l’empresa basada en l’electrificació de la gamma, l’enfoc en els crosseovers i la xarxa de concessionaris.

Bruno Mattucci, conseller director general de Nissan Iberia: Tenim un concessionari que ha aconseguit un 10 en qualitat de venda i més d’un 9,7 en qualitat de post-venda. És increïble.

Matucci va assegurar que l’empresa percep un cotxe elèctric com un emmagatzematge d’energia i amb un sistema de recàrrega bidireccional. També va explicar que l’empresa gestionarà la transició amb un sistema anomenat iPower sobre el Qasqai i també sobre el llançament del nou x-Trail. L’objectiu és tenir una gamma formada 100% per crosseovers i, de fet, va desitjar que Olot Motor esdevingui durant l’any 2022 el concessionari Nissan número 1 en la venda de crosseovers. També va fer entrega d’un Daruma, un amulet japonès per als nous propòsits.