Dilluns s’inaugurarà l’espai de dol perinatal del Cementiri Municipal

Dilluns vinent és la festivitat de Tots Sants. Durant aquesta jornada, els cementiris d’arreu de la comarca s’omplen de flors i també de gent, per honorar i recordar els seus éssers estimats.


Com és tradicional, Olot commemorarà aquesta festivitat al Cementiri Municipal. A la 1 del migdia, es realitzarà el tradicional acte de record als olotins i olotines difunts. L’acte consistirà en diferents parlaments i la interpretació de peces musicals a càrrec de la Camerata de corda de l’Escola Municipal de Música d’Olot.

Coincidint amb aquest acte, també s’inaugurarà l’espai dedicat al dol gestacional i perinatal del cementiri de la ciutat. La iniciativa va sorgir d’una família de la ciutat; la Pilar Ramiro i l’Angel Vallmajó.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “És un espai dedicat als nonats, als infants que no han acabat de néixer o han mort després de néixer. Tenim un espai que agradarà molt a les persones que l’hagin d’utilitzar.”

Durant la jornada, hi haurà la presència continuada de voluntaris de Protecció Civil facilitant l’accés al cementiri.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “Ja fa uns dies que vam començar a dissenyar un dispositiu per ajudar a la gent que vingui puguin aparcar el més bé possible i puguin aparcar en bones condicions. Ens ha coincidit aquest any amb unes obres d’urbanització que poden dificultar l’accés. Mirarem de fer-ho tant bé com sigui possible, amb persones que acompanyin, expliquin i informin on poder deixar el vehicle, aparcar, etc.”

Pel que fa a les mesures de seguretat, serà obligatori dur mascareta i mantenir la distància de seguretat entre persones.

x