El jutjat d’Olot investigarà el brot de covid de la residència de Sant Joan les Fonts

El jutjat d’instrucció 1 d’Olot ha decidit investigar el brot de coronavirus a la residència Torreblanca de Sant Joan les Fonts on van morir set persones aquest estiu. Segons informa l’ACN i ha fet públic el bufet d’advocats Vosseler, ha començat el procés per obrir diligències prèvies i citar diversos testimonis, entre ells la treballadora del centre que la família d’una de les víctimes va denunciar per homicidi imprudent greu per, pressumptament, haver anat a treballar amb símptomes de covid-19.


El brot, detectat a través d’un cribratge periòdic a principis d’agost, va afectar una quinzena de residents, set dels quals van morir, i sis treballadors. Els Mossos d’Esquadra van completar la investigació a finals de setembre i van enviar-la al jutjat. Amb la decisió que s’ha fet pública aquest dimecres, el cas es resoldrà als tribunals.

x