La Castanyera ja forma part de la faràndula olotina

La faràndula olotina creix. La Castanyera ja forma part d’aquesta família impulsada pel Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot. La nova membre de la faràndula es presentarà oficialment aquest dissabte en un acte obert a tothom a la Plaça del Mercat. Des de les deu del matí i fins a dos quarts de dues del migdia, tothom que ho vulgui podrà conèixer aquest nou capgròs d’Olot.


El nou cabeçut, obra de l’artista Tavi Algueró, vol retre homenatge a les tradicions de la ciutat i les celebracions culturals entorn la tardor com la festa de la castanyada.

Tavi Algueró, autor de La Castanyera: “Volíem que fos una figura més amable del que és habitual, amb una cara més rejovenida i afable”.

Josep Andrés, president del CIT: “Durant l’acte de presentació del dia 30 d’octubre es podran adquirir punts de llibre a preu simbòlic per recollir fons per als projectes que porta a terme la Creu Roja Garrotxa”.

Posteriorment, el nou capgròs visitarà diverses escoles de la ciutat per donar a conèixer la història i tradicions entorn la celebració de la castanyada.

 

x