L’Hoquei Olot vol millorar l’efectivitat per aconseguir els primers punts del curs en el derbi de Bracons

L’Hoquei Olot disputa, contra el Vic, la tercera jornada de lliga a l’OK Lliga Plata. Els de Jordi Garcia busquen sumar els primers punts del curs, després de perdre contra el Taradell i el Maçanet. Arriben al partit, tot i els resultats adversos, amb confiança, i convençuts que amb una mica més d’efectivitat, la balança s’acabarà decantant cap al seu costat.

Jordi Garcia, entrenador CH Olot: “En els dos primers partits hem gaudit de moltes ocasions, fins i tot més que el rival. Es tracta de ficar-les a dins, és qüestió d’efectivitat. Hem d’estar més sòlids en defensa i les pilotes entraran”.

Al davant s’hi trobarà un històric, el Club Patí Vic, que va vèncer la primera jornada del campionat al Sant Cugat, però va perdre el cap de setmana passat contra el Vilafranca.

Jordi Garcia, entrenador CH Olot: “El Vic és un històric. Potser no té grans figures, però és un equip que et vol fer sentir incòmode, que defensa bé i surt a la contra”.

L’Hoquei Olot afronta el duel la baixa de Joan Sedano però amb l’equip, assegura el tècnic, en un gran moment físic. Jordi Garcia aposta fermament per deixar un lloc lliure a la convocatòria per jugadors que pugin de la base, com va ser el cas d’Adam el cap de setmana passat, i creu que la màgia del pavelló d’Esports i l’escalf del públic poden factors determinants en cada partit.

El duel entre l’Hoquei Olot i el Vic es disputarà diumenge a partir de les quatre i cinc minuts de la tarda i es podrà seguir en directe per Olot Televisió, a través de la transmissió conjunta amb la Xarxa de Televisions Locals, i el programa En Joc.

x