El PSC demana a l’alcalde que pressioni LIDL per tenir producte de proximitat quan s’instal·li a Olot

El PSC d’Olot creu que aquests terrenys són una oportunitat perduda per la ciutat. Tornen a insistir en l’excés de grans superfícies comercials que hi ha a la zona i asseguren que s’haurien pogut aprofitar d’una altra manera.


Josep Guix, portaveu PSC Olot: “Seria un bon lloc per millorar l’equipament sanitari o per una infraestructura de servei. A més, obliga la gent a fer servir el cotxe per anar a comprar. Va en contra del model de ciutat que defensem”.

Ara, els socialistes creuen que no hi ha marxa enrere en el traspàs del terreny cap a LIDL per part del consistori. De fet asseguren que està feta. Demanen, però, que l’equip de Govern pressioni perquè la marca mostri un compromís amb la ciutat i la comarca.

Josep Guix, portaveu PSC Olot: “Demanem a l’alcalde que pressioni perquè a les estanteries d’aquesta nova gran superfície hi hagi productes de proximitat. Que treballin amb els productors del territori i amb producte de la Garrotxa”.

Josep Guix també reclama en nom del grup municipal socialista que a l’hora de construir l’edifici es faci respectant l’entorn, i que esdevingui un equipament sostenible d’acord amb el seu ambient.

x