‘Garrotxa, territori socialment responsable’ reconeix prop d’una trentena d’empreses garrotxines

Des del 2018, entitats com el Consell Comarcal de la Garrotxa, han intentat donar valor a empreses que han contribuït a fer de la Garrotxa un territori responsable, enxarxant-les i aplegant-les amb iniciatives diverses al voltant de la responsabilitat social empresarial.


Gemma Canalias, presidenta de Turisme Garrotxa: “Penseu que cada vegada hi ha més empreses que de forma voluntària desenvolupen la responsabilitat a la societat en diferents àmbits, com poden ser el personal, la llengua, el medi ambient…cada vegada tenim més empreses més sostenibles i més conscients que aposten per tenir un territori socialment responsable.”

Els guardons, tenen com a objectiu reconèixer la tasca de les empreses garrotxines en diferents àmbits relacionats amb la responsabilitat social empresarial, és a dir, que segueixen accions de gestió responsable relacionades amb el medi ambient, amb les persones o amb la llengua, entres d’altres. Són les anomenades empreses “socialment responsables”.

Gemma Canalias, presidenta de Turisme Garrotxa: “Com a comarca també ens posiciona i ens consolida com una nova manera de treballar, un nou model de gestió molt més sostenible”

Després que l’any passat s’hagués hagut de suspendre la celebració de la Jornada per les restriccions imposades a causa de la pandèmia de la Covid-19, la celebració presencial ha estat possible en aquesta edició del 2021, la número 4, i ha comptat amb la participació de l’emprenedor i expert en lideratge Albert Bosch.

Albert Bosch, emprenedor i aventurer: “Són moments molt incerts, molt complexes, molt canviants però hem d’aprofitar per transformar-los. Sobretot parlem de transformació social, ambiental i del capital humà, per tenir un impacte positiu no només a l’economia sinó a la societat i a les persones.”

L’acte, emmarcat dins la programació de Garrotxa Emprèn, ha reconegut la tasca de 28 empreses garrotxines, que han acreditat el seu compromís amb la millora social empresarial.

x