El pont de la Castanyada atrau els visitants d’arreu de Catalunya a la Garrotxa

El pont de la Castanyada ha atret els visitants d’arreu de Catalunya a passar uns dies a la Garrotxa. Durant la tardor, Santa Pau és especialment una de les zones més freqüentades de la comarca. Hem volgut preguntar als visitants quina era la seva procedència i què els ha portat a escollir la Garrotxa.

Rosa Aljama: Hem vingut a veure la Ruta dels Volcans i venim de Sabadell, a Barcelona. 

Laia Pallejà: Nosaltres hem vingut a passar el dia aquí. Fins el dia 1 estarem per aquí. Ens hem instal·lat a les Planes d’Hostoles, a una casa rural.

Ferran Gavaldà: Som de Sant Cugat i hem vingut amb els amics del poble. Ens anem juntant de tant en tant en cases rurals i a la natura.

El Monestir de Sant Joan les Fonts, al costat de l’Oficina de Turisme també ha sigut un dels punts turístics a tenir en compte. Fins i tot, la Cooperativa de la Vall d’en Bas, on els turistes se senten atrets pels productes de proximitat.

Gerard Prats: Som de Vilafranca del Penedès i hem vingut a passar el pont. Venim a visitar l’entorn de la Garrotxa, des del volcà fins als pobles medievals.

Ivet Martí: Hem vingut a passar uns dies a veure la Zona Volcànica. Veurem Olot i Castellfollit. Ja que teníem un pont de tres dies hem vingut aquí amb la família.

Josafina Estéban: Nosaltres som de Manlleu i tenim una segona residència cap a Camprodon i cap aquí a la Garrotxa venim sovint. Ens agrada l’espai.

La restauració i l’hostaleria celebren que, amb el fi de les restriccions, hagin pogut tornar a treballar amb certa normalitat i asseguren que l’afluència de visitants durant aquest pont s’ha notat molt.

Maria Fauselles: Aquest pont ha vingut molta gent. Hem tingut ple i hem estat tots els dies col·lapsats.

Ferran Mallol: El pont està anant bé, com qualsevol altre any. No és diferent d’altres anys. Per nosaltres és com l’agost a Platja d’Aro. El dissabte havia de ser fort, però amb les inclemències del temps i havent plogut, no va ser tan fort com esperàvem, però estem contents.

Un balanç positiu en un pont de Castanyada molt concorregut als diferents municipis de la comarca.

x