Inaugurat l’espai de record per a famílies que han perdut un nadó durant la gestació al Cementiri d’Olot el dia de Tots Sants

Pilar Ramiro, mare: Arran de diferents pèrdues gestacionals que hem tingut durant els embarassos vam conèixer el grup Bressols i vam conèixer que es feien aquest tipus d’iniciatives per recordar els nadons que no són amb nosaltres. Vam fer la petició a l’Ajuntament i ha quedat un espai molt bonic.


El dia de Tots Sants ha quedat inaugurat aquest espai de record per a les famílies que han perdut un nadó durant la gestació o els dies posteriors al naixement. Cada família podrà decidir si dipositar les cendres en aquest nou espai.

Àngel Vallmajó, pare: Molt maco. Tant el monument com la frase. Arriba al cor.

La inauguració ha tingut lloc després del tradicional acte de Tots Sants, que aquest any s’ha celebrat dins la Sala de Vetlles del Cementiri d’Olot i ha comptat amb les intervencions de l’alcalde d’Olot, Pep Berga, i el mossèn Père Domènech, i amb la interpretació musical de la Camerata de corda de l’Escola Municipal de Música.

Pep Berga, alcalde: En el cementiri, molts de nosaltres hi tenim persones a qui hem estimat molt i que ens han estimat a nosaltres. Però és un dia especial de record a les persones que vam estimar i que ja no estan entre nosaltres.

Tot en un dia en què Olot recorda i homenatja col·lectivament els ciutadans difunts.

x