L’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa presenta una nova Sobrecàrrega per comparar el conflicte entre Catalunya i Espanya amb altres països

L’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa va presentar aquest dilluns una nova Sobrecàrrega davant l’Ajuntament. Aquesta es tracta de la 35a i pretén comparar l’actual conflicte entre Catalunya i Espanya amb els dels altres països o banderes d’arreu del món.


Xevi Roura, membre de l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa: Ha desplegat el quadre de la càrrega com una sequència i ha afegit banderes. Ens han de portar a recordar que, cada un amb les seves singularitats, però la repressió és universal i és una cosa que no es pot permetre.

En el nou treball, hi apareix la bandera de Bielorrússia com a paralel·lisme dels presos polítics, la bandera d’Afganistan per parlar de la repressió, la bandera de Hong Kong per destacar la revolta dels estudiants i la bandera dels gitanos per parlar del racisme.

Xevi Roura, membre de l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa: Aquesta és una col·lecció llarga. Es tracta de generar ganes de venir-ho a veure, de llegir el text i aportar una mica més de reflexió a partir d’un treball visual i plàstic.

L’acte va ser organitzat per l’ANC Olot i Òmnium Garrotxa en el dilluns número 205 que es concentren davant el consistori olotí. Va acabar amb el cant dels segadors i crits d’amnistia’ i ‘llibertat’.

x