Olot busca joves d’entre 13 i 16 anys que vulguin formar part del projecte YOLO

Se cerquen joves d’Olot amants de la dansa contemporània, d’entre 13 i 16 anys, que vulguin formar part de YOLO, un espectacle amb altres joves de Tolosa de Llenguadoc, a Occitània.


Esther Forment, tècnica de recursos educatius del Teatre Principal d’Olot: “YOLO és un projecte que hem fet des del Sismògraf amb Tolosa, una companyia que es diu Lodudo produccions i estan aficants a Tolosa. La Marta Izquierdo, que és la que ho porta, és de Catalunya.”

Els joves explicaran les seves inquietuds, els seus somnis, la relació que tenen amb els altres i la imatge que tenen d’ells mateixos en els tallers col·lectius, que finalitzaran amb la creació d’un espectacle de dansa que es podrà veure en ambdues ciutats la tardor de 2022.

Els seleccionats participaran d’un taller al mes de juliol a Olot i un altre a l’agost a Tolosa, per tal de preparar l’espectacle conjunt que s’estrenarà del 7 al 9 d’octubre a Tolosa i del 14 al 16 d’octubre al Teatre Principal d’Olot.

Esther Forment, tècnica de recursos educatius del Teatre Principal d’Olot: YOLO no és la primera vegada que es fa, però sí que és la primera vegada que Sismògraf ho fa. Hi participa molta gent i la relació ha set molt fàcil, tot i haver-hi molta gent, ha estat molt fàcil.”

Els joves que hi vulguin participar han d’enviar un missatge de correu electrònic a eforment@olot.cat. Als interessats se’ls convocarà a una reunió conjuntament amb els seus pares on se’ls explicarà detalladament el projecte i el cost reduït que té. Un cop feta la reunió, els interessats hauran d’enviar un petit vídeo de presentació on expliquin qui són i per què volen participar-hi.

x