Seguir millorant i ser més competitives: objectius del Garrotxa-Banyoles-Ripollès Rugby femení per aquest curs

L’equip sènior femení del Garrotxa-Banyoles-Ripollès Rugbi va creixent mica en mica. Superat l’any de creació i d’aprenentatge, la temporada passada, l’equip afronta el curs 2021-2022 amb l’ambició de seguir creixent però a la vegada ser més competitives.


Paula Mateo, entrenadora Garrotxa-Banyoles-Ripollès Rugby: aquest any ala idea és competir és, jugar més a rugbi i no tant divertir-nos, com fèiem més l’any passat. Perquè l’any passat començàvem, però ara ja podem pensar en competir.

L’equip ja ha finalitzat la primera fase a la Divisió d’Honor a la lliga i tot i que no han aconseguit guanyar ni a l’Hospitalet ni al Badalona-Mataró, ja han aconseguit fer algunes marques. Aquest cap de setmana iniciaran una nova competició, a la Tercera Catalana, amb equips més acord al seu nivell i amb més possibilitats de seguir progressant. Debutaran aquest diumenge contra el Químic i jugaran amb quatre equips més, en un torneig a anada i tornada.

Paula Mateo, entrenadora Garrotxa-Banyoles-Ripollès Rugby: Tot es pot millorar. Han millorat molt des dl principi de la temporada passada a ara, però sempre es pot millora. Des del joc, compromís… Tot ho podem millorar.

Actualment l’equip compta amb 26 fitxes, amb alguna incorporació respecte la temporada passada i amb la previsió que alguna jugadora més s’animi a formar part d’aquest equip.