Albert Carbó: “Hem de puntuar fora de casa i ho volem en forma de victòria”

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Hem de puntuar fora de casa i volem una victòria.


Així de clar i contundent és com Albert Carbó es mostra hores abans que l’equip visiti la Guineueta, cuers de la lliga, amb només una victòria, tot i que se li han escapat punts per poc en diversos partits. Els olotins només han sumat 4 dels 12 punts possibles com a visitants en el que va de curs.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Anem a un camp compacitat, de dimensions reduïdes i davant un rival que ha tret menys del que es mereixia com a local. I tenen una afició que apreta com la nostra i això és sempre un punt a favor, ena quest cas per a ells.

La Unió Esportiva Olot arriba amb confiança, després de la victòria clara contra l’Ascó. Segons Carbó, l’equip ha de seguir aquesta línia per seguir amunt.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: hem de continuar amb aquesta línia, defensar coma bloc, concedir poques ocasions i amb el potencial ofensiu que tenim, estem a prop d’endur-nos els tres punts.

Una setmana més, la Unió Esportiva Olot no podrà comptar amb Carles Mas, que encara en té per una o dues setmanes, i tampoc Oriol Ayala, que la seva recuperació es retrassarà alguna setmana més i l’equip haurà d’esperar, potser un mes, per tornar-lo a tenir.

Tot i que Enric Vallès va rendir d’allò més, en el darrer partit, com a central, carbó no ha donat pistes sobre com s’estructurarà la defensa pel duel contra la Guineueta. El que sí té clar, però,  és com moltes més provatures no podrà fer.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: ja no se m’ha acut cap altre central. Juntament amb Gerard Batalla, els que hem anat posant poden rendir i complir i això ens fa estar tranquils. I esperar amb les braços oberts que tornin mas i Ayala, i que tothom pugui tornar a jugar la seva posició natural que és on han d’estar i on ens poden rendir millor.

El partit, aquest diumenge a les set de la tarda.

 

x