Cap de setmana de solidaritat a la Garrotxa: Càritas organitza el concert de Gòspel i Creu Roja la caminada

Aquest diumenge la sala El Torín tornarà a omplir-se de música, però també de solidaritat. Càritas Garrotxa, després de l’obligada aturada per la pandèmia, torna a organitzar el concert de gòspel solidari, amb l’objectiu de recollir fons per a programes socials de l’entitat.


Carles Oller, president Càritas Garrotxa:L’any passat vam tenir moltes aportacions de persones espontànies que van fer alguna col·laboració econòmica que ens va suplir aquelles mancances econòmiques. Inclús presumiem que tindriem un any nefast i vam tenir un any digne, cobrint les despeses de l’activitat social. Ara hem de reprendre les activitats que fèiem per intentar garantir que l’acció pugui desenvolupar-se amb normalitat.”

El concert d’aquest any comptarà amb tres corals de proximitat: el Gòspel Cor Garrotxa, el Tam Tam Gòspel de Vic i el Gòspel Girona. L’import recollit es destinarà íntegrament al desenvolupament d’un nou programa d’inserció laboral de Càritas Garrotxa: El Pretaller.

I aquest serà l’acte per reposar les forces de la caminada solidària de Creu Roja Garrotxa. Dissabte, l’entitat olotina torna a organitzar una caminada amb l’objectiu de pal·liar els efectes de la COVID-19.

Laia Vilanova, Creu Roja Garrotxa:Tots els diners recaptats aniran a la campanya de Creu Roja respon, que es va obrir quan va començar la pandèmia. És una campanya molt àmplia i transversal que s’adapta a les necessitats socials que va creant la pandèmia. La crisi sanitària ja va de baixa perquè tenim bons indicadors, però l’emergència social portarà cua i s’arrossegarà durant bastant de temps.”

La de diumenge serà la 8a edició de la Marxa Solidària de la Creu Roja i, en aquest cas, es farà a la zona de Santa Pau. Serà una caminada circular d’uns 8 kilòmetres i mig i passarà per llocs tant emblemàtics de la zona com els gorgs.

 

x