La Plaça Mercat, a un click: la botiga on line ja és una realitat

Mercat d’Olot, a un click. Tot el producte de proximitat, preparat pels mateixos placers, es pot obtenir en línia a partir d’ara. És un nou horitzó que en el qual han entrat el 80% de les botigues de la Plaça Mercat d’Olot, que no vol perdre la seva essència però no vol deixar escapar el tren de la digitalització.


Carles Riera, Associació de Placers del Mercat: “Al final som els placers qui preparem les comandes. L’experiència és la mateixa però a través d’una web”.

Gemma Canalias, regidora d’Empresa Aj. d’Olot: “Des de la pandèmia s’ha vist la necessitat d’un altre canal de venda. S’han posat de manifest l’augment de vendes del mercat d’Olot en la venda on line amb les entregues a domicili”.

A través d’aquesta nova plataforma, des d’avui mateix els habitants d’Olot, de la Garrotxa i del Ripollès poden adquirir els productes que desitgin i rebre’ls a casa en una sola tongada i en menys de 24 hores. Es tracta d’una plataforma en línia que funciona en un entorn totalment segur, que habilita el pagament amb targeta de crèdit i Bizum.

Es podrà recollir la comanda al mateix Mercat o demanar-la a domicili. Pel què fa a la recollida a la plaça, s’està treballant en un lloc habilitat per a la recollida.

La plataforma Aprop online, especialitzada en el comerç de proximitat i mercats municipals, ja ha permès digitalitzar més de 1.200 comerços en els 22 municipis que hi són presents, i ha aconseguit arribar a un total d’un milió i mig de persones.

x