Nou reconeixement per a l’olotina Anna Navarro: Premi Referent E-TECH per la seva “brillant trajectòria”

L’olotina Anna Navarro continua rebent reconeixements per la seva trajectòria professional i les seves fites dels darrers anys. Ara és l’Associació d’Empreses i Noves Tecnologies de Girona qui li entrega el Premi E-Tech. Aquests guardons volen reconèixer a les empreses, institucions, entitats i persones de les comarques gironines que amb els seus treballs, activitats, projectes i iniciatives estan contribuint en la difusió i el desenvolupament de les noves tecnologies.


La junta directiva de l’AENTEG ha decidit reconèixer la vicepresidenta de producte, mercats internacionals, infraestructura global, i globalització de Procore Technologies, amb el Premi Referent. La decisió ha estat presa per l’excel·lència en la seva tasca directiva desenvolupada en diverses empreses capdavanteres del sector tecnològic, i per la seva tasca d’ambaixadora del territori al Silicon Valley i la resta del món.

Navarro també presideix la comissió de talent femení i productivitat en la quarta revolució industrial del Cercle d’Economia; presideix el consell assessor d’Aula Magna Business Schools; és ambaixadora de l’Ajuntament d’Olot; y cofundadora i membre de la junta directiva de Women in Localization.

x