El Club Hoquei Olot aconsegueix la primera victòria a l’OK Lliga Plata davant el Barça B (4-5)

Dia històric per al Club Hoquei Olot. El Pavelló de Llars Mundet ha sigut testimoni de la primera victòria del curs i la primera de la història del club a OK Lliga Plata dels jugadors de Jordi Garcia davant el Barça B. Després de no sumar cap triomf en les primeres tres jornades de lliga, el resultat de 4-5 li ha valgut a l’Olot per sumar un dia que de ben segur recordaran durant molt de temps. El partit ha començat de forma immillorable per als interessos dels olotins. Ferran Sacrest ha obert la llauna al minut 7. Oriol Llenas ha aconseguit l’empat de falta directa, però Nil Rodríguez ha tornat a avançar els groguencs quan faltaven vuit minuts per al descans.

A la represa, Nil Rodríguez ha ampliat l’electrònic i ha marcat el tercer de l’Olot, que veia possible el primer triomf del curs. Un minut després, Rodríguez ha fet el hat-trick i ha posat l’1-4 al marcador. Però encara quedava molt partit. Kyllian Gil ha retallat distàncies. Aniol Mangas ha fet el cinquè de l’Olot, però el Barça B ha donat molta guerra. Gil va tornar a marcar i quan faltaven quatre minuts Manel Hernández va posar la por al cos als olotins amb el 4-5. Finalment, la victòria ha viatjat a la capital dels volcans.

x