La marxa solidària de Creu Roja i el concert de gòspel de Càritas protagonitzen un cap de setmana solidari a la comarca

Balanç més que positiu en una jornada d’autèntica solidaritat aquest diumenge a la comarca. La Sala el Torín ha omplert gairebé la totalitat del seu aforament amb uns 240 assistents per presenciar el Concert Solidari de Gòspel organitzat per Càritas Garrotxa. Una cinquena edició que ha seguit comptant amb el Gòspel Cor Garrotxa, el Tam Tam Gòspel de Vic i el Gòspel Girona.


Xavier Thió, director del Cor Gòspel Girona: Les nostres corals són amateurs. La gent canta perquè té ganes. Què millor que cantar perquè algú altre en tregui rendiment i no només pel nostre plaer?

Carles Oller, president de Càritas Garrotxa: Són tres estils de gòspel que ens van molt bé, perquè aporten tres maneres d’interpretació molt singular i fan que hi hagi un concert de molta qualitat.

Una bona sessió de música per descansar les cames després d’haver caminat un recorregut d’uns vuit quilòmetres de distància sense cap dificultat, atractiu, apte per a tots els públics i que ha anat fins a la Vall dels Arcs. La vuitena edició de la Marxa Solidària s’ha dut a terme enguany a Santa Pau i ha comptat amb més de 200 participants. Creu Roja ha recaptat, per tant, uns 2.000 €.

Laia Vilanova, Creu Roja Garrotxa: La veritat és que ha donat un molt bon resultat. Ha vingut moltíssima gent de Santa Pau, que això ens agrada. Tenim un dia fantàstic i no podem dir que res hagi anat malament.

Maria Carme Sunyer, participant: És la segona vegada que participo a les caminades de la Creu Roja. La primera va ser la que va sortir de Bianya.

Pep Companys, alcalde de Santa Pau: Quan hi hagi un esdeveniment solidari, que hi hagi una bona resposta de la gent és molt important. A Santa Pau sempre que hi ha algun tipus d’acte d’aquestes característiques, els acollim amb els braços oberts, perquè penso que és impagable la feina que fan tantes entitats.

x